Quan volem vendre un producte volem captar l'interès del client en allò que vol comprar, per això t'ajudo a escollir la millor línia a seguir per a les teves fotos de producte i poder mostrar tots els aspectes més importants, per tal d'arribar més bé al consumidor final.
PARTEIXO DE LA IDEA I DIRECCIÓ ARTÍSTICA FINS A LA POSTPRODUCCIÓ FOTOGRÀFICA.
PUBLI-REPORTATGES DE LES INSTAL·LACIONS DE LA TEVA EMPRESA I DESENVOLUPAMENT DEL PRODUCTE, SERVEI O MARCA.


Utilitzo les eines més potents del mercat en edició fotogràfica com Adobe Photoshop i Lightroom per aconseguir un resultat més professional pel client.
PROCESSAT RAW
CORRECCIÓ DE COLOR  
 EFECTE OMBRES / LLUMS
RETOC DE PELLS / IMPERFECCIONS
TAQUES / ELIMINACIÓ D'ETIQUETES / FILS​​​​​​​
MATTEPAINTING
 ADAPTACIÓ A DIFERENTS FORMATS
DIFUSIÓ EN XARXES SOCIALS ​​​​​​​​​​​​​​
REALITZACIÓ I POSTPRODUCCIÓ DE VÍDEO DIGITAL DE CARÀCTER PUBLICITARI
Em centro en el client, entendre les seves necessitats i aportar una solució personalitzada i efectiva.
Producció audiovisual en 1080p, 4k i 6K
Corporatius

Creo audiovisuals, dissenyats per a destacar les avantatges de la teva empresa, aconseguir que destaquis de la competència i dominar el sector.
El meu objectiu és crear contingut original que et serveixi d'eina de màrqueting valuosa per a la teva empresa. Vull que et sentís orgullós de presentar-ho als teus clients i que realment aconsegueixis els teus objectius.

Vídeo producte

Un vídeo producte pot ser senzill, esquemàtic i tindre un enfocament explicatiu o tècnic. També pot buscar una orientació més comercial d'imatge i de venda. És un tipus de vídeo que es presta molt bé a un estil de vídeo publicitari o espot.

Vídeos publicitaris i espots publicitaris

Es tracta de produccions audiovisuals que presenten una petita història. Vídeos de publicitat que llencen campanyes, presenten empreses o comuniquen un nou producte.
Es caracteritzen per la seva curta durada, centrar-se en poques idees o conceptes i el seu look cinematogràfic d'alta gamma.
Es fan servir amb freqüència en campanyes de televisió, per a YouTube, o com a màrqueting audiovisual en xarxes socials i reproducció en continu d'esdeveniments. L'audiència d'aquests tipus de vídeo sol ser un usuari o consumidor final i no tant una empresa. Per tant es busca oferir una imatge molt potent de la marca o producte que publicita.
POSTPRODUCCIÓ I ETALONATGE DIGITAL D'ÚLTIMA GENERACIÓ, FENT SERVIR LES EINES MÉS POTENTS DEL MERCAT.
Recursos per al teu espot publicitari
Faig plans en moviment amb Steadycam, augmentant   l'espectacularitat i dinamisme del vídeo, marcant una diferència en el resultat final. Set equipat amb 3 fons, il·luminació, attrezzo, set viwer,...
Si vols també puc portar el set allà on vulguis!

Afegeixo un acabat professional al teu vídeo, fen títols, efectes d'animació, incrustació de mapes, logotips...
Back to Top